3 Mart 2021

Wise Registry CLeaner Pro 2021 Free Activation Key LifeTime

 Wise Registry CLeaner Pro 10.3.4 Ucretsiz Lisans Kodu Lifetime



Wise Registry CLeaner Pro 10.3.4

Wise Registry CLeaner Pro kayıt defterini temizleyici ve bilgisayarınızı optimize ederek daha hızlı ve verimli çalışmasını sağlayan bir programdır.
Kayıt defterinde yer kaplayan fazlalıkları siler, temizler, Windows kayıt defteri hatalarını onarır, birleştirir.

Wise Registry CLeaner Program Özellikleri

Çok Kullanıcılı Temizlik : Aile tarafından paylaşılan ev bilgisayarı, halka açık yerlerde birden fazla kişinin kullandığı bilgisayarlar gibi idealdir.Yönetici kişiler kayıt defterini kolayca tarayabilir ve temizleyebilir.
Kayıt Sorunlarını Düzeltin : Windows kullandığınız her gün kayıt defteriniz şişmeye devam eder bu da sonuçta performans kayıplarına hatta bilgisayarın çökmesine neden olur.Wise Registry Cleaner windows defterini tarar temizler, hataları bulur onarır ve birleştirir.


Yedekleme ve Geri Yükleme Sistemi : Herhangi bir temizlik yapmadan önce sistemi otomatik yedekler.Herhangi bir sorun olması halinde tekrar almış olduğu yedeği geri yükler.Program ile tam bir kayıt yedeği oluşturabilirsiniz.
Programlanmış Otomatik Kayıt Defteri Temizliği : Kendi ihtiyacınıza göre günlük, haftalık, aylık gibi periyotlarda kayıt defteri temizliği otomatik yapacak şekilde ayarlayabilirsiniz.Wise Registry Cleaner süre dolduğunda kendi arka planda kayıt defteri temizliğini gerçekleştirecektir.
Daha iyi Performans  Sistem Optimize : Sistem açılışını ve kapanışını hızlandırmak, sistem kararlığını, sistem işletim hızını ve internet hızını iyileştirmek için windows kayıt defteri ayalarını optimize eder.






Yukarıda paylaştığım dowloand linkinden Wise Registry CLeaner Programını ücretsiz olarak indirip kurun otomatik olarak pro versiyonda açılacaktır.Güle güle kullanın...


    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...