27 Mart 2021

iTop Screen Recorder Pro 1.3 License Code 6 Ay

 iTOP Screen Recorder 1.3 Pro 2021 Ucretsiz Aktivasyon Kodu 6 Ay



iTOP Screen Recorder 1.3 Pro

iTOP Screen Recorder 1.3 Pro ile her şeyi kaydedin.Hareketli ve ya durağan resim ve ya Video bilgisayar ekranında gördüğünüz herşeyi kayıt altına alabilirsiniz.Video izlerken filmi beğendiniz fakat indir seçeneği yok sorun değil iFun Screen Recorder ile kayıt edin.internette herhangi bir görseli beğendiniz onu oradan söküp alın bilgisayarınıza kaydedin.


iTOP Screen Recorder Programı ile Neler Yapabilirsiniz??

➯ Çevrimiçi video konferans yapıyorsunuz ve kayıt altına almak istiyorsunuz programı çalıştırın ve video konferansınızı sesli ve görüntülü şekliyle kayıt altına alın.
➯ İzlediğiniz filmi çok beğendiniz bilgisayarınıza kaydetmek istiyorsunuz fakat indir seçeneği yok ve ya internetinizden yemek istemiyorsunuz o halde programı çalıştırın o filmi kaydedin.
➯ Online derse katıldınız öğretmeniniz sizin için anlatıyor peki daha sonradan acaba dediğiniz yerde ne yapacaksınız?? Online dersinizi kaydedin istediğinizde açıp yeniden gözden geçirin.
➯ Çevrimiçi oyun oynuyorsunuz full ekran açık oynadığınız online oyunu tümüyle sesli ve görüntülü kaydetmek ve daha sonra onu internette paylaşmak hoş olmaz mıydı? Açın programı kaydedin ve kendi adınızla filigran ekleyip paylaşın herkes görsün.


iTOP Screen Recorder Program Özellikleri

Kayıt Sırası Ekran Görüntüsü Alma : Fare ile kare çerçeveyi tutun istediğiniz konuma getirip üzerine bırakın ve kayda başlayın.Sesli ve görüntülü kayıt edin.
Esnek Ekran Yakalama : Küçük bir botundan tutun da bütün ekranı kaplamaya kadar her alanı istediğiniz gibi kaydedin.
FaceCam Kaydı : İFun Screen Recorder yüzünüzü bir videoya kaydetmenize imkan sağlayan faceCam işlevi sunar.FaceCam'ı eğitimler, online oyun kaydı, Power Point sunumları gibi birçok alanda kullanabilirsiniz.
HD Kayıt Esnasında Gecikme Olmaz : Ortalama 8CPU kullanımı sağlayarak kaydı son derece pürüzsüz kılar.
Çoklu Çıktı Dönüştürme : Depolamak istediğiniz formata göre dilerseniz 12 den fazla çıktı formatı ile dönüştürebilirsiniz.
Ekranı Sesli Kaydedin : En ufak sese kadar kulaklık ve ya mikrofon seslerini rahatlıkla kaydedin.







65695-27981-4D674-F1EB1

5BDEF-ECE7B-86F2C-715B1

55DEB-116C2-75EBB-4EAB1


Promosyon Koşulları

➯ Bu Promosyon yalnızca kişisel ev kullanıcıları için geçerlidir.
➯ Promosyon bitiş tarihi 8 Kasım 2021
➯ Lisans süresince ücretsiz teknik destek yoktur.
➯ 1 sürümlerinden ücretsiz versiyon yükseltmesi yapabilirsiniz.


    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...