28 Mart 2021

iobit ioTransfer 4.3 Pro License Code 6 Ay

 iobit İoTransfer 4.3 Pro Lisans Kodu license Key Ucretsiz 6 Ay



ioTransfer 4.3 Pro

ioTransfer 4.3 Programı ile kullandığınız mobil cihazınızdaki fotoğrafları, Muzikleri, Videoları, Kişileri ve diğer verileri kolayca aktarıp yönetin.Mobil cihazınız kaybolduğunda bile bilgisayarınıza aktarıp yedeklemeniz sayesinde hiç bir veriniz artık kaybolmayacak.

İoTransfer 4.3 Program Özellikleri

Airtrans - Kablosuz Aktarım : Usb kablosu ve iTunese gerek kalmadan iphone, İpad ve bilgisayar arasında wi-fi aracılığı ile kablosuz olarak muzik, resim, video vs vs.aktarmanıza yardımcı olur.Yerel wi-fi ağında dosyaları yedekleyebilir, silebilir ve ya toplu olarak silebilirsiniz.
Çevrimiçi ücretsiz Video indirici : En sevdiğiniz videoları youtube gibi popüler çevrimiçi hizmetlerde arayın ve iotransfer video indirme işlevi ile ücretsiz olarak indirin.Kaydettiğiniz programların gittiğiniz her yerden keyfini çıkarın.


Kolay Video Dönüştürücü : İotransfer videoları MP4, Avi , MKV, FLV, MP3 ve daha fazla ses ve video formatlarına dönüştürmenize yardımcı olur.Videoları kolayca ve hızlı bir şekilde dönüştürün.İphone, ipad ve bilgisayarınıza aktarın.Yüksek kalitedeki videoların keyfini sürün.
    Derin ve Güvenli Telefon Temizleyici : İpad ve İphone telefonunuzda sürekli alan kaybı mı yaşıyorsunuz?Cihazınızın yavaşlaması canınızı mı sıkıyor?İotransfer programı ile daha fazla alan boşaltmak ve cihazınızı hızlandırmak elinizde.Birikmiş işe yaramaz dosyaları kaldırın.
Verimli İcloud Fotoğraf Yöneticisi : Ücretsiz icloud fotoğraf yöneticisi resimleri yalnızca sürükle bırak yöntemi ile iclouddan Pc ye tek bir tıklama ile indirmenizi ve toplu halde silmenize olanak sağlar.








Yeni lisans kodu beklenmektedir.Suan herhangi bir kod çalışmamaktadır.


Promosyon Koşulları

➯ Bu promosyon yalnızca kişisel kullanım (ev kullanıcıları) için geçerlidir.
➯ Promosyon süresi 6 aydır.Bitiminde kendiliğinden sona erer.
➯ 4 sürümündeki güncellemeleri ücretsiz alabilirsiniz lisans bozulmaz.
➯ Ücretsiz teknik destek sağlanmamaktadır.


    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...