29 Mart 2021

Advanced SystemCare Ultimate 14.5 Pro License Code

 iobit Advanced SystemCare 14.5 Ucretsiz Lisans Kodu 6 Ay




iobit Advanced SystemCare Ultimate 14.5 Pro


iobit Advanced SystemCare Ultimate 14.5 iobit programlarının bütünüdür.Virüsleri engeller, gizliliğinizi korur ve windows performansınızı gerçek zamanlı olarak üst düzeye çıkarır.Advanced Ultimate diğer iobit programlarını toplu halde barındıran bir programdır.Advanced SystemCare, Malware Fighter, Smart Defrag programları Ultimate içinde birlikte bulunur.


Advanced SystemCare Ultimate 14.5 Program Ozellikleri


Bilgisayarı Tehditlerden Koruyun : Hepsi bir arada olarak piyasaya sürülen Advanced SystemCare Ultimate programı ile bilgisayarınızı gerçek zamanlı olarak korumanızı sağlar.%23 daha büyük veri tabanı ile yalnızca fidye yazılımlardan, casus yazılımlardan gelen tüm tehditleri engellemekle kalmaz ayrıca Bitdefender motoru ile birlikte çifte güvenli bir ortam sağlar.

Kişisel Verileri Koruyun : Advanced SystemCare Ultimate bilgisayarınızda bulunan kişisel dosyaları , fotoğrafları, videoları, dijital parmak izleri gibi istenilmeyen kişilerin eline geçmesini istemediğiniz tüm bilgileriniz için güvenlik kalkanı oluşturmaktadır.Bu kişisel verilerin uzaktan ele geçmesini önlemek için koruma sağlar.


Risksiz internet Gezintisi : Çevrimiçi olarak güvende olmak herkesin istediği bir durumdur.Gelişmiş tarayıcı koruması ile güvenli bir gezinme ortamı sağlar, e-posta koruma, reklam engelleme, izleme önleme vs vs. ayrıca kimlik avı dolandırıcılarına karşı güvenli ortam sağlar.

Windows Hızlandırma : Advanced SystemCare Ultimate ayrıca diğer systemcare programının yaptığı işlemleri yapar bu yüzden iobitin programlarını tek tek kullanmaya uğraşmak yerine bir bütün olarak tek başına işleri halleder.



Advanced SystemCare Ultimate 14.5




CDD6D-D0774-F23C0-7EB3N


2AE4C-3975B-DCE16-60B3N


CF0DA-ABF98-E73A1-8053N


    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...