2 Nisan 2021

iobit Uninstaller 11.1 Pro License Code 6 Ay

 iobit Uninstaller 11.1 Pro 6 Ay Promosyon Lisans Kodu



iobit Uninstaller 11.1 Pro

iobit Uninstaller 11.1 programı ile istenmeyen yazılımları,Windows uygulamalarını ve tarayıcı eklentilerini güvenli bir şekilde tamamen bilgisayarınızdan kaldırın.
iobit Uninstaller programını açıp listeden kaldırmak istediğiniz programı seçerek isterseniz yavaş ve güvenli isterseniz daha hızlı modlarla silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.Dilerseniz silmek istediğiniz programa sağ tıklayarak ta Uninstaller ile programı tamamen ve ardından herhangi bir uzantı bırakmadan kaldırabilirsiniz.En güzel yani ise derin temizlik sayesinde harddiskte boş yere işe yaramayan çöp dosyaların birikmesine engel olmasıdır.

İobit Uninstaller 11.1 Program Özellikleri


Temiz ve Kullanışlı Bilgisayar : Bilgisayarınız yazılımları yükleyip silme işlemlerinden sonra yavaş mı çalışıyor? istenmeyen yazılımları hatta birlikte gelen eklentileri tek bir tıklama ile kaldırır.Hatta genişletilmiş veritabanı sayesinden 5 kat inatçı yazılımları ve %30 daha fazla kalıntıyı kaldırmasına yardımcı olur.

Güvenli ve Sorunsuz Tarayıcı : Kötü amaçlı araç çubukları ve eklentiler göz atma verilerinizi kaydedebilir ve ya çalabilir.İobit Uninstaller 10 gizliliğinizi korumak için araç çubuklarını ve eklentilerini kaldırabilir.Çevrimiçi gezinirken can sıkıcı açılır bildirimleri kapatabilir.

Hızlı ve Sağlıklı Sistem : İobit Uninstaller 10 yalnızca programları kaldırmakla kalmaz ve dahası geri kalan artıkları da temizler.Program ile ilişkili dosyaları,klasörleri temizlemenizi hatırlatmak için uyarı verir ve temizlemeye yardımcı olur.Ayrıca mevcut güncellemeri hatırlatarak bilgisayarınızdaki programların güncel kalmasını sağlar.





İobit Uninstaller 11.1




47EA7-9CB2D-FCE27-65CBA


9E2F6-EC959-BF509-BDCBA


8BBF3-48C35-8BD44-237TA


Promosyon Koşulları


➯ Bu promosyon kişisel kullanım (ev kullanıcıları) için geçerlidir.

➯ 11 sürümlerinde ücretsiz güncelleme yapabilirsiniz.Lisans bozulmaz.

➯ Lisans süresi 6 aydır bitiminde kendiliğinden sona erer.

➯ Lisans süresince ücretsiz teknik destek mevcut değildir.


    Choose :
  • OR
  • To comment
1 yorum:
Yorum
  1. Promosyon pro kodlarını paylaştığınız için teşekkür ederim. promosyon kod çalışıyor.Lütfen her zaman promosyon kodlar paylaşın.

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...