23 Şubat 2021

Soft Organizer Pro 9.02 Activation Code LifeTime 2021

 Soft Organizer Pro 9.02 Ücretsiz Lisans Ömür Boyu Kullanım



Soft Organizer Pro 9.02

Soft Organizer Pro ile gereksiz programları bilgisayarınızdan kaldırın.Bazı programlar kaldır komutunu verdiğiniz halde bir türlü bilgisayardan silinmek istemez ve ya geride kalan artıkları başınıza bela olur ve bilgisayarınızda boşa yer kaplar.İşte Soft Organizer Bu inatçı silinmek istemeyen programları kolayca bilgisayarınızdan kaldırır ve arta kalan artıklarını da bir güzel silip süpürür.
Bilgisayarınızdaki yüklediğiniz ve ya sizin haberiniz olmadan arada kaynayıp indirilmiş programların listesini size sunar.Size ise tek bir tıklama ile istemediğiniz programları kaldırmak kalır.


Soft Organizer Pro Program Özellikleri

Kaldırılan Programların İzlerini Tarayın : Yükleme esnasında izlenmeyen program izlerini kaldırmaya olanak tanır.Tam kaldırma teknolojisi ile güçlendirilmiştir.
Evrensel Windows Uygulamalarını Kaldırma : Windows mağazasından yüklenen uygulamaların kaldırılmasına imkan verir.
Yerleşik Program Değerlendirilmesi : Bilgisayara indirilen programların ne kadarının daha sonra hemen silindiğine göre derecelendirme yapıp bildirim sağlar.
Otomatik Yedekler : Uygulama kalıntılarının kaldırılması sırasında otomatik olarak yedek alınır ve olası sistem hatasında geri yükleme sağlanır.
Aynı Anda Birden Fazla Programı Kaldır : Kullanmak istemediğiniz programları seçerek birden fazla programı kaldırılmasını sağlayabilirsiniz.
Yüklü Programlar Listesi : Bilgisayarınızdaki yüklü programları listeleyebilir ve aynı zamanda onları gruplara ayırabilirsiniz.
Yerleşik Otomatik Güncelleme Mekanizması : Güncellemesi gelmiş programları size bildirin geri kalan ise tek tıklama ile programı güncellemektir.Ayrıca yeni sürümleri manuel olarak kontrolde edebilirsiniz.






AEESEA-BQVJFF-EMFVG8-7H5VRX-HZ92EW-Q2THYX-4VPUFY-HEQPG4-5R6S


Promosyon Koşulları

➯ Bu promosyon yalnızca kişisel ev kullanıcıları için sağlanmıştır.
➯ Yalnızca 8.18 sürümü için ücretsiz hayat boyu lisans alırsınız.
➯ Yeni çıkacak sürümler için ücretsiz güncelleme mevcut değildir.
➯ Ücretsiz teknik destek mevcut değildir.
 

    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...