5 Mart 2021

REG Organizer Pro 8.76 Activation License Code LifeTime 2021

 Reg Organizer 8.76 Ücretsiz Promosyon Kodu Ömür Boyu License Key



REG Organizer 8.76

REG Organizer windows için entegre hizmetler sağlayan bir bakım programıdır işletim sistemini hızlandırır , optimize ederek ek sistem kaynaklarını serbest bırakır.
Yardımcı özellikler ile sistemden istenmeyen programları kaldırmanıza ve kaldırılan programların izlerini kontrol etmenize olanak sağlar.Windows başlangıç sisteminde ağır olarak tabir edilen programlar var ise bunlar devre dışı bırakılarak işletim sisteminizin daha hızlı çalışmasına imkan sağlar.Disk temizleme özelliği , sistem diskinizde yer açar.


REG Organizer Program Özellikleri

➯ Reg Organizer programları kaldırmak ve artakalan izlerini yok etmek için kullanışlı bir programdır.Bu şekilde harddiskte gereksiz yer kaybını önler.
➯ Advanced Startup Manager işletim sisteminiz her başladığında otomatik olarak çalışan uygulamaları kontrol etmenize yardımcı olur.Önyükleme süresini kısaltarak verimli kaynakların başka amaçlar için kullanılmasına imkan sağlar.
➯ Otomatik temizleme özelliği büyük miktarda gereksiz bilgiyi silebilir ve sistem dikinde yer açabilirsiniz.Ayrıca istenmeyen güncellemeleri, fazlalık programları kaldırarak sistemde yer açabilirsiniz.
➯ Sistemin hızlanmasını sağlamak için kullanılmayan kitapları kaldırabilir, komut göndererek windowsun ince ayarlarını yapılandırabilirsiniz.
➯ Reg Organizerdeki gelişmiş kayı defteri düzenleyicisi sistem kayıt defterleriyle çeşitli işlemleri gerçekleştirmenize olanak sağlar.Anahtar değerlerini içe, dışa aktarabilir, kopyalabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
➯ Kayıt defterindeki birleştirme ve sıkıştırma işlemi işe kayıt defterinin performansını arttırabilir ve dolayısıyla sistemin genel performansını arttırmış olursunuz.






ZJD4NT-Y11XPQ-6Y30D5-2GE2P8-ND3NF3-VBM0US-5CWPMA-J0IOBY-ZFLX


Promosyon Koşulları

➯ Bu promosyon yalnızca kişisel ev kullanıcıları için geçerlidir.
➯ Lisans kodu yalnızca 8.76 versiyonu için geçerlidir süresi ömürboyudur.
➯ Ücretsiz güncellemeler mevcut değildir.Yeni sürüme güncellediğinizde lisans gider.
➯ Ücretsiz teknik destek mevcut değildir.

    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...