8 Mart 2021

TikVPN 2.1.0 Activation License Key 120 Days

 TikVPN 2021 Ücretsiz Deneme Lisansı 120 Gün Boyunca



TikVPN 2021

TikVPN ile kullandığınız tüm cihazları ( Windows, İos, Android, Mac ) çevrimiçi olarak korumaya ve internette gezinirken ve ya uygulama indirirken güvenli bir şekilde korunmanıza olanak sağlayan programdır.
TikVPN 'nin 40 tan fazla ülkede 2500 den fazla sunucu sağlayan küresel ağı ile sansürü, güvenlik ağlarını ve coğrafi kısıtlamaları atlayın.Özgürlüğün ve görünmezliğin tadını çıkartın.
Tek bir tıklama ile en yüksek bağlantı hızlarıyla gezinin ve üçüncü tarafların sizi görmesine izin vermeyin.


TikVPN Program Özellikleri

Çevimiçi Verileri Şifrele : Çevrimiçi tüm verilerinizin güvende kalmasını sağlamak için 256 bit AES banka düzeyinde şifreleme sunar.
Yüksek Hızlı Bağlantı : TikVPN sizin için hem yüksek hızlı bağlantı hem de daha iyi güvenlik sağlar.
Kayıt Tutmayan VPN Hizmeti : Trafik verilerinizi, DNS sorgulamanızı izlemeyecek ve sizin hakkınızda bilgi toplamayacaktır.
Kesintisiz Akış : Kesintisiz şekilde ara belleğe almaya gerek kalmadan tv programlarının,Müzik dinlemenin keyfini çıkartın.
40+ Sunucu Konumu : Tüm dünyada 40 ve daha fazlası suncular arasından bir seçim yapın size uygun sunucuyu bulmak için sınırsız VPN sunucusu değiştirebilirsiniz.
Tüm Cihazlarınızı Koruyun : Tüm cihazlarınızı tek bir TikVPN hesabı ile güvende tutabilirsiniz.
Gerçek İP Adresinizi Gizleyin : Gerçek İP adresinizi gizleyerek kimsenin sizi internette dolaşırken izlemesine izin vermeyin.
Veri Sızıntısı Yok : Veri sızıntılarını önlemek için hesaplarını çok iyi korumaya alın.


TikVPN 120 Gün Ücretsiz Hesap Nasıl Alınır??

1 - ilk önce Kayıt Sayfasına giriyoruz.E-posta adresimizi girip altına da bir şifre yazıp butona basıyoruz.Ardından E-posta adresimize girip gelen maili açıp ilgili uzantıya tıklıyoruz.

2 - Önümüze TikVPN Hesabım sayfası çıkıyor.Sayfayı aşağıya indiriyoruz ve Hediye Kodu bölümüne geliyoruz.Gift Code yan tarafında Redeem Yazan butona tıklayıp aşağıda paylaşmış olduğum Lisans kodunu kopyalayıp yapıştırıyoruz.


3 - Kodu girip Apply yazan kırmızı butona tıklıyoruz ve kayıt işlemimiz tamamlanmış oluyor.


4 - Bu şekilde E-posta adresimize 120 günlük ücretsiz kullanım hakkını yüklemiş oluyoruz.Ben aşağıda yalnızca windows için program indirme linki paylaştım dilerseniz Android ve ya İos cihazlarınız için de programı kullandığınız cihaza indirip bu kod ile 120 gün ücretsiz kullanabilirsiniz.









VD29D-ZQQA6-9Q4ZG

PKPNE-RL8AC-5899G


Promosyon Koşulları

➯ Bu Promosyon yalnızca kişisel kullanım için verilmiştir.
➯ Ücretsiz kullanım boyunca yeni sürümlere güncelleme yapabilirsiniz.
➯ Windows, İos, Android ve Mac cihazlarınız için hediye kodunu kullanabilirsiniz.
➯ Ücretsiz teknik destek mevcuttur.

    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...