18 Mart 2021

Webroot SecureAnywhere Antivirus 2021 Activation License 6 Month

 Webroot SecureAnywhere Antivirus 2021 Free License  Trial 6 Month

Webroot SecureAnywhere Antivirus 2021


Dünya çapındaki birçok bilgisayar kullanıcısı kötü yazılımlardan mağdur olmuştur.Tıklanan her yanlış bağlantı, açılan kötü amaçlı e-postalar, bilmeden indirdiğimiz uygulamalar vs vs.. bilgisayar korsanlarının kişisel verilerine ulaşması için her bir fırsattır.Webroot bilgisayarınızı yavaşlatmadan tüm cihazlarınız için virüslere ve kimlik hırsızlarına karşı tam koruma sağlar.

Webroot Antivirus diğer antivirus programlarına karşı 60 kat daha hızlıdır ve bilgisayarınızı taraması yalnızca 20 saniye sürer.Tamamen bulut tabanlı olması rakiplerine göre hızlı olmasını sağlar.



Webroot SecureAnywhere Antivirus Program Özellikleri

Webroot Antivirus Yer Kaplamaz : Webroot hızlı yüklenen hızlı tarayan ve rakiplerimizden daha sağlam bir tehdit kitaplığından yararlanan küçük bir uç nokta aracısı sağlamasına olanak tanır.
Siber Güvenlik : Alışveriş, bankacılık, finansal konularda güvenli ortam isteği devam etmektedir.Webroot ikinci kişilerin eline geçmesini istemediğiniz önemli verilerinizi korur.
Yıldırım Hızında Taramalar : Webroot yaklaşık 20 saniyede bilgisayarınızı tarar.Ayrıca bulut tabanlı güncellemelerle bilgisayarınız her zaman güvendedir.
Web Kamerası Koruması : İstemediğiniz kişilerin siz farkında olmadan bilgisayarınızın kamerasına erişim sağlayabilir.Webroot bilgisayar korsanlarına geçit vermez ve kameranıza ulaşmalarını engeller.



Webroot SecureAnywhere Antivirus ücretsiz İNDİR




KULLANIM : Webroot SecureAnywhere Antivirus programını ücretsiz olarak yukarıdaki linkten indirip bilgisayarınıza kurun program otomatik olarak 6 aylık lisanslı olarak başlayacaktır.


Promosyon Koşulları

➯ Lisans süresi kurulumdan sonra 6 aydır.
➯ Ücretsiz lisans kişisel kullanıcılar için geçerlidir.
➯ Ücretsiz 6 aylık lisans programı bilgisayarınıza ilk kez yüklediğinizde geçerlidir.
➯ Lisans süresi boyunca ücretsiz güncellemeler mevcuttur.


    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...