14 Mart 2021

ZoneAlarm Next Gen Antivirus 2021 Activation Key 1 Years

 ZoneAlarm Next Generation Antivirus 2021 Ücretsiz 1 Yıl Beta Aktivasyonu



Zone Alarm Next Gen Antivirus Beta

ZoneAlarm Next Gen Antivirus ile bilgisayarınızı güvence altına alın.Kimlik avı koruması chrome uzantısı ile çevrimiçi gizliliğinizi koruyun.Antivirus yazılımı ile zararlı yazılımlara ve saldırılara karşı güvende olun.

ZoneAlarm Next Gen Antivirus Program Özellikleri

Antivirus ve Casus Yazılımlardan Koruma Motoru: Virusleri, truva atlarını, soluncanları, botları ve daha fazlasını algılar ve kaldırır.Üstün koruma sağlama amacıyla bağımsız olarak test edilmiştir.

Gelişmiş Gerçek Zamanlı Antivirüs: Yeni ortaya çıkan tehditlere karşı koruma sağlamak için güncel antivirüs imzaları veritabanına erişim sağlar.Gerçek zamanlı bulut veritabanı dosyaların, web kaynaklarının ve geleneksel antivirüs korumasını geliştiren yazılımların güncel itibarını içerir.


İki Yönlü Güvenlik Duvarı: Ön tarafta saldırıları durdurur ve dışarıya çıkmadan yakalar.İki yönlü güvenlik duvarı ile sizi bilgisayar korsanlarına karşı görünmez hal getirirken gelen ve giden iki yönlü saldırılara karşı proaktif koruma sağlar.

Gelişmiş Güvenlik Duvarı : ZoneAlarm'ın gelişmiş güvenlik duvarı geleneksel antivirüs ve güvenlik paketlerini atlayan yeni saldırıları bile tespit edip durdurmak için bilgisayar davranışlarını izler.


ZoneAlarm Next Gen Antivirüs Ücretsiz 1 Yıl Promosyon Lisans Nasıl Alınır?


ZoneAlarm Next Gen Antivirus


Kullanım : Yukarıda paylaşmiş olduğum linkten ZoneAlarm Next Gen Antivirüs programını ücretsiz indirip kurun.Program kurulumu bittikten sonra otomatik olarak lisanslı başlayacaktır.Güle güle kullanın..


Promosyon Kosulları


➯ Yalnızca kişisel kullanım (ev kullanıcıları) için promosyon geçerlidir.

➯ Lisansın bitiş tarihi 1 Mart 2022 dir.

➯ Lisans süresi boyunca ücretsiz güncellemeler alabilirsiniz.


    Choose :
  • OR
  • To comment
Hiç yorum yok:
Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederiz...